Sunday, 17 April 2011

eh ak berblog..!!!!!!!


Assalamualaikum wahai blogger2 skalian..im new here...!!! perlu ke haha..
actually xtau nk 2lis ape pn klu blog ni,sje2 je nk try haha..mnrik x blog ni ek...ak pn bkn ada idea sgt pn nk blog2 ni haha...lgpn the big~big problem and the question is ada ke org nk follow ak hahaha tu yg jdi mslh kn,ln la ak ni maria elena ke,fatin liyana ke (prasan lbih je ak kn haha)....skrg ni dh jdi trend kot berblog2 ni,fb ada,twitter pn ada,so xslh mncuba kn kn kn.tp 2la org nk wat,kte nk wat gak..ngada tul haha...klu ak rse dh terlampau boring dgn blog ni,ak delete la haha....k la xde ape nk 2lisla,no idea..emmm.....
ina,epa,ak..ni tme site visit kt melaka n n9
sblm brtolak ke melaka n n9
bubye....c u again !!!!
p0yo je haha spek sape ntah ak sebat ni...=p

7 comments:

  1. hoho, macam kenallah. selamat memasuki dunia blogging. blogging ni menarik, bergantung pada kita sendiri. cuba dulu baru tahu. :)

    ReplyDelete
  2. haha thanks fitri....~
    padil,bru je..nk test....

    ReplyDelete