Thursday, 28 April 2011

sila tarik nafas panjang-panjang..!

Assalamualaikum,tak jwab dosa,klu jwab sayang hehe sori maria elena..:)
First skali nk wish gudluck to all dak2 civil engineering and to all yg tgh exam skrg ni (dan jgk bdk banking haha), mesti mo0d stdy skrg ni kn..bgus2 keep a good result ok…;) tp LD (pggilan bru ak hek3,peace no war (^_^)v and sape2 yg stuju sila angkt tgn mcm sy haha) LD je yg xbgus sbb xstdy kn haha,actually xde mood nk stdy ari ni,sbb pg tdi bru je ada paper,paper risk management yg mmg berisiko tinggi la sape2 yg ambk paper tu sbb kne bca 3 bijik buku adoiii nk termuntah mnghafalnye,jwb paper tu mmg 'goreng' sesedap rse la,brbgai-bgai perencah ltk dlm tu,xtaula rsult tu rse ape nnt kan haha…actually,mse duk stdy RM(risk management), klu stdy duit2 ni ok gak kan ni risiko2 kt tapak project emmm~ okey,back to the point, LD trjmpe stu word ni (tme tu tgh search meaning tuk RM,bajet la kn haha) ,and word tu agak interesting la for me, xtau lak klu korg2 xtertarik kan,klu xtrtarik leh la wat2 xnmpk hee and kpd yg dh tau,good for u..:) tp kamu2 smua make sure sila tarik nafas sepjg yg mungkin,sedalam yg mgkin ok utk mnyebutnye.ce try sebut,ce sebut…..,

“Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis

Bemaksud “a lung disease caused by the inhalation of very fine silica dust, causing inflammation in the lungs” based on Oxford English Dictionary.
Word ni ada 45 huruf, xcaye cuba kira haha, ia merupakan English word paling pjg dlm kamus…
fuhhh,pnt nk mnyebutnye…SELAMAT MENCUBA..!!!..:)



note: tertgk word ni kt iklan tv jgk,so byk2la mnonton tv heee~

2 comments:

  1. berpeluh den nak menyebutnye.....

    ReplyDelete
  2. haha yeke sbut,jmpe nnt try sebut...

    ReplyDelete